Digital art

Ik ontwerp graag vreemde wezens, surrealistische werelden en taferelen. Lekker loskomen uit de realiteit en mijn creativiteit compleet de vrije loop laten. Mijn inspiratie haal ik voornamelijk uit de illustratie/comicwereld en surrealistische kunstrichtingen en aanverwante stromingen. Met Affinity en Adobe Fresco als kwasten en penselen  geef ik vorm aan idiote beelden die te pas en onpas door mijn hoofd kriebelen. En daar moet ik dan wat mee doen natuurlijk. Op mijn art- pagina vind je mijn meest recente serie "Animals&Glasses ".  Eigenlijk het meest verrassende thema dat ooit naar boven is komen borrelen. Ik hoop dat mijn werk je intrigeert en inspireert. En wie weet, kan ik je verleiden tot het aanschaffen van een van mijn creaties. 

 

 Jouw exemplaar  wordt gedrukt op zuurvrij high-end digital art papier van 280 gram en is persoonlijk gesigneerd en genummerd. Van elk werk zijn er 100 edities beschikbaar.  Je krijgt er tevens een certificaat van echtheid bij met informatie over het werk. Ik verpak het werk zo veilig mogelijk in een plastic hoes en verstuur het in  een stevige kartonnen envelop. Verzending gaat via Postnl met track&trace. 

 

Ik lever het werk in twee formaten:

Buitenmaat 22x22 cm ( 20x20 cm beeldformaat, met rondom een witte rand van 1 cm). Prijs: 45,- euro, exclusief verzendkosten a 4,95 euro (binnen Nederland). 

 

Buitenmaat 32x32 cm ( 30x30 cm beeldformaat,  met rondom een witte rand van 1 cm). Prijs: 60,- euro, exclusief verzendkosten a 6,95 euro (binnen Nederland). 

 

Een lijst en/of passe-partout lever ik niet mee. Ik vind een lijst namelijk zo iets persoonlijk, dat ik dat liever aan jouzelf overlaat. Op internet kun je legio lijsten vinden maar bij Ikea kun je ook veel leuke en betaalbare lijsten vinden (bijv. de Lomviken fotolijst aluminium 32x32 cm, leuke lijst voor weinig geld). 

 

De kleuren van de prints kunnen enigszins afwijken van de kleur die je op je scherm ziet. Dit komt door je schermresolutie en instelling van je monitor. 

 

Wil je een print bestellen of heb je een vraag? Vul dan onderstaand formulier in en je krijgt zo snel mogelijk bericht. Je kunt me ook bellen op: 06-37304428.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.