Fijn om te weten


De B&B is nu nog even gesloten. Vanaf mei start ik weer fris en uitgerust  op. 

 

Tarief: 

2 personen:   Euro  125,-  per nacht inclusief ontbijt.

1 persoon :     Euro  125,-  per nacht inclusief ontbijt.

 

 

Het tarief is inclusief  BTW en toeristenbelasting (2,80 euro per persoon per nacht wordt afgedragen aan de gemeente Doesburg). 

 

Inchecken:  

Tussen 15:00-19:00 uur.  

 

Uitchecken:  

Voor  10:30 uur. 

 

Betaling:

Ik stuur je bij aankomst een tikkie.  Wel zo makkelijk. Ondersteunt jouw bank geen tikkies of heb je een buitenlandse bankrekening? Dan kun je ook van te voren het bedrag overmaken. Als je dit tijdens de boeking aangeeft stuur ik je de benodigde gegevens.  Cash betalen is helaas niet mogelijk. 

 

 

Annuleringsvoorwaarden:

Je kunt twee dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.  Je ontvangt hiervoor dan een factuur. Mocht de kamer toch nog worden verhuurd, dan wordt er vanzelfsprekend niets in rekening gebracht. 

 

Dieetwensen:

Heb je voor het ontbijt wensen m.b.t. allergie , vegetarisch etc.  Laat het vooraf even weten. Wij serveren geen vleeswaren. 

 

Huisdieren:

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.  Niet omdat we daar zelf problemen mee hebben. Wij hebben zelf twee honden maar die mogen niet in de bed and breakfast komen.  We willen graag alle gasten een fris, allergievrij en hygienisch gegarandeerde kamer kunnen aanbieden. 

 

Parkeren:

Je kunt aan het begin van de Koepoortstraat gratis parkeren op parkeerterrein de Bleek. In de directe omgeving van de B&B kun je betaald parkeren.  Betaald parkeren is van 10:00 tot 18:00 uur. Op zondagen is het parkeren gratis in de hele stad. 

 

Fietsen:

De fiets kun je  veilig binnen stallen. 

 

Openbaar vervoer:

Station Dieren ligt op 5 kilometer afstand. Er gaan 2 x per uur bussen naar Doesburg.

 

Roken:

Onze B&B (ook op het terras) is rookvrij.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN B&B INDEKOEPOORT, DOESBURG

 

Met het boeken van een kamer gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Op deze voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.  

 

Definities:

Eigenaar:       Alexander Harrij

Gast:              hoofdgast (degene die reserveert)  en medegast die gezamenlijk in de B&B verblijven.

 

Algemeen:

 

1.    De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn, is verantwoordelijk voor zijn of haar medegast, moet een vaste woon- of verblijfplaats hebben en een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben.

2.    Informatie over tarieven, reserveren en annuleren  staat op de site van de B&B zelf en op de verschillende boeking-sites.  Deze zijn vanzelfsprekend ook opvraagbaar bij de eigenaar.

3.    Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats. 

4.    De kamer is geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen.  Helaas is de kamer niet geschikt voor kinderen, huisdieren of mensen in een rolstoel.

5.    Verblijf in de B&B van personen die geen gast zijn,  is niet toegestaan. 

6.    Bij aankomst zal de beheerder de gast instructies geven m.b.t. een veilig en verantwoord gebruik van de kamer (o.a. gebruik boiler, elektrische apparaten, afzuiging badkamer, afsluiten kamer en terrasdeuren, brandveiligheid en vluchtroute). Bij het niet opvolgen hiervan zijn de risico’s voor de gast zelf. 

7.    De gast is aansprakelijk voor het toebrengen van schade aan zowel roerende als onroerende zaken van de B&B. Wij verwachten dat onze gasten beschadigingen of vermissingen meteen bij de eigenaar melden. 

8.    Wij gunnen onze gasten een onbezorgd verblijf. De B&B is echter niet aansprakelijk voor door de gast geleden materiële of immateriële schade ten gevolge van verblijf in de B&B. De Gast vrijwaart de B&B tegen aanspraken dienaangaande. 

9.    In geval van overmacht kan de B&B de boeking ontbinden. Overmacht is bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend) schade aan de accommodatie waardoor gebruik van de B&B niet mogelijk is; extreme weersomstandigheden, ziekte van de eigenaar, storingen in nutsvoorzieningen (bijv., stroom en water) of maatregelen van overheidswege. De gedane betaling zal in dit geval worden teruggeboekt, zonder enige verplichting tot betaling van schadevergoeding. 

 

 

Privacy:

De B&B zal alle aan haar verstrekte persoonsgegevens van de gasten vertrouwelijk behandelen en niet vrijelijk aan derden ter beschikking stellen. 

 

Klachten:

Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een fijn verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke zodat wij dit direct kunnen oplossen.

 

Deze algemene voorwaarden zijn op 9 oktober 2019 gedeponeerd bij de kamer van koophandel .

 

De B&B is onderdeel (activiteit) van Atelier Alexander, Koepoortstraat 17  in Doesburg.  KvK nummer: 73440906

 

 

 

Wij wensen u een fijn verblijf in onze Bed & Breakfast.